НОВОСТИ У НАШОЈ АГЕНЦИЈИ ОД 2018-ТЕ: ПОСРЕДОВАЊЕ У ЗАПОШЉАВАЊУ У ПРОИЗВОДНИМ ИНДУСТРИЈСКИМ ГРАНАМА, НАРОЧИТО У ПРОИЗВОДЊИ АУТОМОБИЛА И ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКОЈ ИНДУСТРИЈИ

О НАМА

Агенција Agentúra Polly је почела своју делатност у посредовању при запошљавању 2002. године као породично предузеће. У почетку наша понуда се односила на запошљавање стручних неговатеља из Словачке на аустријском тржишту.
2008. године ступили смо на тржиште Румуније и проширили понуду на посредовање у запошљавању неговатеља из те регије. 2018. године желимо да покренемо нашу делатност и у Србији, не само у здравству, већ и у индустријским производним гранама, као и на подручју обезбеђења смештаја и угоститељства у Аустрији и Немачкој.
  • Традиција
  • Искуства
  • Сериозан приступ

НАША ВИЗИЈА, ПЛАНОВИ

Динамичан развој привреде у Словачкој резултирао је знатним развојом производње, и с тим је 2017. године дошло до значајног недостатка радне снаге, нарочито у западном делу земље, где доминира индустрија аутомобила. У источним областима земље још има слободних капацитета радне снаге, међутим, људи код нас су слабо заинтересовани за одлазак на веће даљине у циљу запошљавања (без обзира да је влада предузела мере за материјални подстицај ових радника), због тога морамо закључити да се недостатак радне снаге не може решити запошљавњем домаће радне снаг и стога следи једини логичан закључак: радну снагу треба обезбедити из иностранства.

Ове чињенице су нас подстицале у одлуци да се укључимо у ово подручје под развојeм, користећи више од 15 година искуства на подручју посредовања у запошљавању, и да посредујемо иностране радне снаге за индустрију аутомобила и електротехнике у Словачкој, као и за друге индустријске гране и за сектор гастрономије и туризма у Аустрији и Немачкој.
0
+
ПОСРЕДОВАНА РАДНА СНАГА
0
+
ПРОЈЕКАТ
0
+
ГОДИНА НА ТРЖИШТУ
0
+
ЗЕМЉЕ У КОЈИМА СМО ПРИСУТНИ

Делујемо у здравственој области…

Image

… и у производњи аутомобила.

Image

  • Email: agenturpolly@agenturpolly.sk
  • Tel.:+421 911 412 252

Partnerské webové stránky:

© Copyright Agentúra Polly 2018. Všetky práva vyhradené Web: webfinity.sk