ÜGYNÖKSÉGÜNK 2018-AS ÚJDONSÁGA: ÁLLÁSKÖZVETÍTÉS TERMELŐI IPARÁGAKBAN, FŐKÉNT AZ AUTÓGYÁRTÁSBAN ÉS AZ ELEKTROTECHNIKAI IPARBAN

RÓLUNK

Az Agentúra Polly ügynökség 2002-ben kezdte meg tevékenységét családi vállalkozásként a munkaközvetítői ágazatban. A kínálatunk kezdetben szakképzett szlovákiai gondozók elhelyezése az ausztriai piacon volt.

2008-ban beléptünk a romániai piacra és ottani ápolók közvetítését is felvettük kínálatunkba. 2018-ban továbbá szeretnénk elindítani tevékenységünket Szerbiában is, és nem csak az egészségügyben, hanem ipari termelési ágazatokban is, valamint szállásbiztosítás és vendéglátás terén Ausztriában és Németországban.

  • Hagyomány
  • Tapasztalatok
  • Magyarul is beszélünk

JÖVŐKÉPÜNK, TERVEINK

Szlovákia dinamikusan fejlődő gazdasága olyan termelési fellendülést eredményezett, melynek hatására 2017-ben jelentős munkaerőhiány lépett fel, főként az ország nyugati részében domináns autóiparban. Az ország keleti régióiban ugyan található még szabad munkaerő-kapacitás, azonban hazánkban az emberek viszonylag csekély hajlandóságot mutatnak távolabbi munkalehetőségek után utazni (még néhány, e munkaerő irányába tett anyagi támogatás jellegű kormányintézkedés ellenére sem), ezért le kell szögeznünk, hogy a munkaerőhiány nem oldható meg hazai munkaerővel és így csak egy logikus megoldás létezik: a munkaerőt külföldről kell bebiztosítani.

Ezek a tények arra a felismerésre vezettek bennünket ügynökségünkben, hogy felhasználva több mint 15 éves tapasztalati hátterünket a munkaerőközvetítés terén, kapcsolódjunk be ebbe a fejlődő ágazatba és külföldi munkaerőt közvetítsünk a szlovákiai autóipar és elektrotechnikai ipar, de egyéb iparágak számára is, valamint Ausztriában és Németországban a gasztronómiai és idegenforgalmi szektorban.

0
+
KÖZVETÍTETT MUNKAERŐ
0
+
PROJEKT
0
+
ÉVE A PIACON
0
+
ORSZÁGOK, MELYEKBEN TEVÉKENYKEDÜNK

Tevékenykedünk az egészségügyben…

Image

… és az autógyártásban.

Image

  • Email: agenturpolly@agenturpolly.sk
  • Tel.: +421 911 412 252
© Copyright Agentúra Polly 2018. Všetky práva vyhradené Web: webfinity.sk